Maak uw huis meer waard!

Mooi schilderwerk draagt bij aan uw woonplezier. We maken uw houten deuren, kozijnen en trappen weer strak en mooi van kleur. Schilderwerk aan de binnenkant van uw woning is niet enkel cosmetisch. Net zoals het hout buiten moet het hout binnen goed beschermd worden. Vocht en schades aan de binnenkant moet aangepakt worden om uw houtwerk lang sterk en mooi te houden. Met de beste verven op waterbasis maken we uw woning snel weer mooi en sterk!

Veelgestelde vragen

Heb ik lang overlast van rommel en verflucht?

Nee! We dekken en plakken in huis netjes af waar gewerkt wordt. Houtwerk wordt machinaal geschuurd met stofzuigers zodat het overgrote deel van het stof direct wordt opgevangen. We schilderen met grondverf en lakken op waterbasis waarbij geen schadelijke dampen vrij komen. Zo houden we uw woning schoon en heeft u geen last van verflucht.

Kan ik thuis blijven wanneer er binnen geschilderd wordt?

Ja! Wanneer wij binnen schilderen maken we samen met u een plan van aanpak zodat u met uw gezin gewoon thuis kan blijven. Verf op waterbasis is binnen een uur stofdroog, en binnen enkele uren helemaal droog. Wanneer wij ’s ochtends een trap schilderen kunt u er ‘s middags gewoon weer overheen.

Is verf op waterbasis net zo goed als verf op terpentinebasis?

Jazeker! Voor binnen is het zelfs beter. Verf op waterbasis bevat geen schadelijke dampen, verkleurt nauwelijks, en beschermt beter tegen huidvet. Daardoor blijft verf op waterbasis binnen veel langer mooi dan verf op terpentinebasis.

Wat ik kan betekenen:

  • Deuren schilderen: Door de jaren heen kunnen binnendeuren behoorlijk wat schade oplopen. Ze verkleuren, er ontstaan donkere vlekken door vette en vieze handen, of ze beschadigen door stoten en krassen. Door ze met verven op waterbasis te behandelen blijven de deuren mooi van kleur en minder gevoelig voor huidvetten. Tegenwoordig ook in hoogglans!
  • Kozijnen schilderen: De binnenkant van buitenkozijnen moet goed onderhouden worden. Met name in woningen met enkel glas en glas in lood. Omdat enkel glas en glas in lood niet voldoende isoleert ontstaat er condens aan de binnenkant van de ruiten. Vooral ’s winters, wanneer het buiten koud is en binnen lekker warm. De condens landt op het houtwerk waar het vocht de verflaag en het hout aantast.
  • Trappen schilderen: Een mooie gelakte trap is helemaal in! Geen halve maantjes of stoffen bekleding meer. Een gelakte trap wordt in huis een ware eye-catcher. We schilderen de trappen met een speciale anti-slip trappenlak van Sigma Coatings. Zo krijgt uw trap niet alleen een mooie uitstraling, hij blijft ook nog eens veilig.