buitenschilderwerkBeginnen de kleuren van uw buitenschilderwerk te vervagen, scheuren te vertonen of los te laten? Dan is het tijd voor nieuw schilderwerk. Goed buitenschilderwerk is essentieel voor de bescherming van uw woning. Het beschermt het hout tegen weersinvloeden om houtrot te voorkomen, en het zorgt ervoor dat er geen vocht uw woning binnen dringt. Daarbij maakt Ricardo Groen de woning weer mooi van kleur voor een net aanzien.

Kosten

De kosten van buitenschilderwerk verschilt sterk per project. De prijs wordt voornamelijk bepaald door de kwaliteit van het vorige schilderwerk, de staat van de
ondergrond, hoeveel details het schilderwerk bevat en uiteraard de wensen van u als klant. Het is daarom belangrijk dat Ricardo Groen het schilderwerk kan bekijken voordat er een scherpe offerte gemaakt kan worden. Ricardo komt graag langs op een moment dat het u uitkomt.

Gratis onderhoudsrapport

Door schilderwerk en onderhoud uit te voeren in hoge kwaliteit, worden de kosten voor schilderwerk voor u op termijn lager! Na het buitenschilderwerk kan Ricardo Groen een goede inschatting maken van de staat van uw woning en het nodige onderhoud in de toekomst. U ontvangt na het schilderwerk een gratis en vrijblijvend rapport wat inzichtelijk maakt wat u de komende jaren aan onderhoud kunt verwachten. Dit is een extra service, en in tegenstelling tot onderhoudscontracten van andere (schilders)bedrijven zit u nergens aan vast.

Neem contact op

Is uw woning toe aan buitenschilderwerk en/of een frisse uitstraling? Neem dan contact op met Ricardo Groen Schildersbedrijf voor een vrijblijvende offerte en advies.

Daarom Ricardo Groen

  • Binnen- én buitenschilderwerk

  • Ook voor onderhoud en renovatie
  • Juiste materialen en methodes
  • Nette afronding

  • Betrouwbare partner