over ricardo groen

15 jaar ervaring

Ricardo heeft 15 jaar ervaring en werkt sinds 2003 als schilder. Begonnen met vakantiewerk leerde hij het schildersvak van vader Nico Groen (schildersbedrijf Vlaardingen). Tot 2008 heeft Ricardo Groen full time als schilder gewerkt in regio Rotterdam en regio Achterhoek. In 2008 is Ricardo gaan studeren aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens zijn studie Sportmarketing en Management is Ricardo blijven schilderen samen met zijn vader.

Projectmanager

Na zijn studie is Ricardo Groen 4 jaar werkzaam geweest als projectmanager voor Gemeente Den Haag en Hokra B.V. Ook tijdens zijn werk als projectmanager is Ricardo blijven schilderen, en nauw betrokken gebleven bij het schildersbedrijf van zijn vader. Het blijvende grote plezier in schilderwerk heeft Ricardo besloten definitief te stoppen met zijn werk als projectmanager en om weer te gaan schilderen.  

Passie voor schilderwerk

In 2018 is Ricardo zijn passie gaan volgen en is hij een schildersbedrijf gestart. Het schildersbedrijf is gevestigd in Rotterdam en voert werkzaamheden uit in de gehele regio. Naast onderhoud schilderwerk is Ricardo gespecialiseerd in speciale verftechnieken voor binnenwerk. Neem contact op voor advies of een offerte. Bel, email of stuur een Whatsapp bericht.

Werkwijze

 1. Neem contact op via telefoon, whatsapp, email of het contactformulier
 2. Ricardo Groen neemt contact op voor een afspraak
 3. We bekijken het schilderwerk en je ontvangt een vrijblijvende offerte
 4. Samen bepalen we het beste moment voor het uitvoeren van het schilderwerk
 5. We inspecteren samen het eindresultaat zodat u tevreden bent
 6. U ontvangt een rapport van het onderhoud

Daarom Ricardo Groen

 • Binnen- én buitenschilderwerk

 • Ook voor onderhoud en renovatie
 • Juiste materialen en methodes
 • Nette afronding

 • Betrouwbare partner