Maak uw huis meer waard!

Uw woning verkopen? Neem kopers een grote zorg uit handen door uw woning te laten schilderen voordat het te koop komt. Ook voor de verkoop leveren we uitstekende kwaliteit schilderwerk. Bij oplevering krijgt u van ons een onderhoudsrapport, waarmee u aantoont dat de buitenkant de komende jaren onderhoudsvrij is. En dat maakt uw pand meer waard. Zo levert een schilderbeurt u direct geld op!

buitenschilderwerk rotterdam

Garantie

U krijgt bij ons garantie op het geleverde schilderwerk. Ook als u binnen de garantietermijn verhuist. Met het onderhoudsrapport kunt u aantonen dat wij uw woning onderhouden hebben, en geeft u de garantie als het ware door aan de volgende bewoners. Bij gebreken aan het schilderwerk kunnen zij aanspraak maken op onze garantie. Geen sprake meer van verborgen gebreken, maar van zichtbare kwaliteit.

Binnenschilderwerk

Met enkele ingrepen wordt uw woning toegankelijk voor iedereen. Een witte kamer maakt de ruimte bijvoorbeeld groter, en gebruik van zachte uniforme kleuren brengt rust. Een grote en rustige ruimte geeft mensen het gevoel veel mogelijkheden te hebben met een pand. Dit is erg belangrijk in de oververhitte huizenmarkt, waar mensen vaak na één bezichtiging een bod (moeten) doen. Het gebruik van de juiste kleuren kan een woning aantrekkelijk maken voor iedereen, en wij helpen u hier graag bij.