Kosteloos en snel een oplossing!

Waterschade wordt vaak voor volledig gedekt door de verzekering. Een lekkage is namelijk niet alleen vervelend; onbehandelde waterschades verschimmelen, wat op termijn schadelijk is voor uw gezondheid. Daarom moet opgedroogde waterschade zo snel mogelijk worden hersteld. Wij herstellen het oppervlak met speciale verf, zodat de ondergrond geen kans krijgt te verschimmelen. Hierna werken wij het volledige oppervlak netjes af. Niemand zal ooit kunnen zien dat hier waterschade was!

Waterschade voorkomen

We zien het steeds vaker: harde regenbuien die bij slecht onderhouden daken en houtwerk grote waterschades kunnen veroorzaken. Helaas komt u er vaak pas achter wanneer het te laat is. Gelukkig zijn waterschades niet direct een probleem en kunnen wij ze snel verhelpen. Vaak nog kosteloos ook, omdat uw verzekering waterschades volledig vergoedt!

Wacht niet te lang: Wanneer u waterschade heeft gehad kunt u ons het beste bellen wanneer de bron van de schade is gevondenen gerepareerd. Zo weten u en wij zeker dat het niet nogmaals kan ontstaan. Vervolgens laten we de beschadigde plekken enkele weken drogen, zodat wij de droge ondergrond goed kunnen herstellen. Wacht geen maanden, want waterschades kunnen slecht zijn voor uw gezondheid. We kunnen de schade vaak gemakkelijk herstellen, en schilderen het gehele plafond of muur mee om kleurverschil te voorkomen. Zo bent u snel en goedkoop geholpen.

Mogelijke oplossingen: Vaak is de waterschade met een simpele ingreep verholpen. Wij verwijderen losse verf en repareren de plafonds en wanden waar nodig. Vervolgens impregneren we de verkleurde plekken met een speciale verf of spray, die ervoor zorgt dat vlekken niet kunnen doorslaan. Tot slot schilderen we het gehele oppervlak opnieuw, zodat er geen kleurverschil ontstaat in de plafonds of de wanden. Niemand zal ooit kunnen zien dat hier waterschade was.